Özdilek AVM’de unutulmaz müzikal

Her hafta sonu etkinliklerine bir yenisini ekleyen Özdilek Alışveriş Merkezi en son dünyaca ünlü çizgi film karakteri olan Winnie ve arkadaşlarını mi...

Her hafta sonu etkinliklerine bir yenisini ekleyen Özdilek Alışveriş Merkezi en son dünyaca ünlü çizgi film karakteri olan Winnie ve arkadaşlarını misafir etti. Yediden yetmişe herkesin ilgi ile izlediği Winnie Hayvanat Bahçesi Müzikali’nde arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün hikayesi konu alındı. Bir saate yakın süren müzikalde çocuklar ve aileleri Winnie, Tigger, Tavşan, Piglet, Arı ve Kedinin maceralarını izlediler.

 

ÇEKİLİŞ SONUNDA OYUN HEDİYESİ

Deneyimli oyuncuların sergilediği müzikal çocuklara ve ailelerine eğlenceli anlar yaşattı. Görsel açıdan da oldukça zengin bir içeriğe sahip olan müzikal sonunda çocuklar maskot karakterlerle fotoğraf çekilme fırsatı buldu. Ayrıca etkinlik alanında bulunan fotoğraf çerçevesinde fotoğrafını instagram hesabından paylaşan misafirler yapılacak çekiliş sonunda Star Park’tan bir oyun hediye kazanacak.

#

29 Mar 2016 - 13:28 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.