Özel Atafen 25 yaşında

İlimizin seçkin eğitim kurumu Özel Atafen Eğitim Kurumları, 25. yılını “Atafen Mayfest” adıyla düzenlenen bir dizi etkinlikle önceki gün okul bahçesin...

İlimizin seçkin eğitim kurumu Özel Atafen Eğitim Kurumları, 25. yılını “Atafen Mayfest” adıyla düzenlenen bir dizi etkinlikle önceki gün okul bahçesinde kutladı. Özel Atafen Koleji'nin gerçekleştirdiği etkinliğe okul kurucuları Mehmet Tüysüz ve eşi İlter Tüysüz, Yusuf Çepil, Halil Özcan, Erhan Ürü, Naşide Erçilli, Nail Özdin, okul öğrencileri, veliler ve çok sayıda davetliler katılım gösterdi. Ünlü grup Mary Jane’in konser verdiği kutlamada okulun öğrencileri de dans ve müzik performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

 

GELİRLER SARAYBAHÇE OKULUNA

1992 yılında eğitim-öğretime başlayan Atafen Koleji’nin 25. yıl ‘Mayfest’ etkinlikleri kapsamında okul kampüsünde eğitsel ve kültürel faaliyetler yanında bir dizi spor ve eğlence etkinlikleri yapıldı. Festivale üniversiteler tanıtım stantlarıyla katkıda bulundu. Çarkıfelek çekilişine katılan öğrencilere ödüller dağıtılırken çekiliş kapsamında elde edilen gelirler İzmit Saraybahçe İlköğretim Okulu’na bağışlandı. Çocuk edebiyatının tanınmış ismi Sevim Ak ve ünlü seslendirme sanatçısı, yazar Yekta Kopan da Atafen öğrencileriyle buluştu.

 

“ATATÜRKÇÜ NESİLLER”

Açılış konuşmasını yapan kurucu ve Okul Müdürü Erhan Ürü, “Atafen Koleji, öğrencilerini Atatürkçü nesiller olarak yetiştirmeyi hedeflemiştir. Bilimsel öğretilerin ışığında oluşturduğumuz eğitim-öğretim programımızı, proje öğrenmeye dayalı bir şekilde alanında uzman öğretmen kadromuz ile sürdürmekteyiz” dedi. Ardından konuşan Eğitim Koordinatörü Burçak Tüysüz ise “Emek, disiplin ve çalışmanın ödülünü 25 yıldır yaşıyoruz. 25. yılımızı kutladığımız bu yıl da hem akademik, hem sosyal alanlarda nice başarılar elde ettik ve inanıyoruz ki eğitime hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Selin BECER

dans--001.jpg

OKULDA 20 YILINI DOLDURAN ÖĞRETMENLER

Kerim Sarı

Neşe Gırcın

Eda Özcan

Neşe Nalbant

Mehmet Köseoğlu

Zehra Beyhan

Sevgi Büyükdinçer

kurucular-.jpg

teog.jpg

#

27 May 2017 - 13:04 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.