Özel Çağın Hastanesi'nde Gözün Alabildiğine Mavi

Özel Çağın Hastanesi'nin düzenlediği "Gözün Alabildiğine Mavi" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi ve fotoğrafları sergil...


Özel Çağın Hastanesi'nin düzenlediği "Gözün Alabildiğine Mavi" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi ve fotoğrafları sergilendi

Özel Çağın Hastanesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Gözün Alabildiğine Mavi" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine yarışmanın jüri üyelerinden Nadir Sarışeker, Cengizhan Güneşen ve çok sayıda konuk katıldı. Yarışmaya 2295 eserin katıldığı belirtilirken bunlardan 44'ü sergiye sunuldu ve 3'ü mansiyon ödülü olmak üzere toplamda 6 kişiye ödül verildi. Yarışmada 1. Sinem Karip'e 3000, 2. Gürsel Egemen Ergin'e 2000 ve 3. ye 1000 lira ödül verildi. Bunun yanı sıra 3 kişiye mansiyon ödülü olarak da 500'er lira takdim edildi.
SAĞLIK HİZMETLERİNİN YANINDA SOSYAL HİZMETLER
Ayrıca sergide konuklar fotoğrafları gezerken konuklara klasik müzik dinletisi sunuldu. Hastane sahibi Kürşat Çağın ve eşi Begüm hanım konuklarla tek tek ilgilendi. Ödül törenine geçmeden önce Kürşat Çağın başta Kask olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Hastane olarak sağlık hizmetinden ziyade böyle sosyal işlerle uğraşarak diğer insanlara örnek olmak istediklerini belirten Çağın, "Bu tip organizasyonlarla insanlara faydalı olmayı amaçlıyoruz ve bu çalışmaları yıllarca sürdürmek istiyoruz" dedi. Daha sonra yarışmacılara ödülleri teslim edildi.

#

26 Eki 2013 - 13:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.