Özel Güven, kadrosunu büyütecek

Yemekte konuşan Aslan, yeni yılda kadrolarını büyüteceğinin müjdesini verdi. İzmit Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Özel Güven Ortak Sa...

Özel Güven, kadrosunu büyütecek
Özel Güven, kadrosunu büyütecek
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yemekte konuşan Aslan, yeni yılda kadrolarını büyüteceğinin müjdesini verdi.

İzmit Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Özel Güven Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) ailesi birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yemeğe Dr. Turgay Aslan, eşi Lütfiye Aslan ve kızı Bilgen Aslan’ın yanı sıra; Özel Güven OSGB Mesul Müdürü Kaan Muhammed Kulaç ve Medikal Koordinatör Dr. Fırat Sungar da katıldı. Gecenin sonunda Lütfiye-Turgay Aslan çifti evliliklerinin 38. yılını kutlayarak pasta kesti. Bu tarz etkinlikler düzenleyerek çalışanların iş motivasyonunu arttırmayı amaçlayan Dr. Turgay Aslan, Özel Güven OSGB olarak kocaman bir aile olduklarını belirtti. Aslan, birçok OSGB firması kapatılırken kendilerinin yeni yılda kadroyu genişleteceklerini de duyurdu.

 

“İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAPIYORUZ”

Yemekte kısa bir konuşma yapan Dr. Turgay Aslan, Kocaeli’nin en gelişmiş ortak sağlık ve güvenlik birimi olduklarını ifade ederek, “İş sağlığı ve iş güvenliğinin öneminin, yeni çıkarılan kanunlar ve yönetmeliklerle arttığı bugünlerde bizlere çok daha fazla iş düşüyor. Kocaeli’de iş sağlığı ve iş güvenliği denildiğinde akla gelen ilk firma olmamız bize işimizi layıkıyla yaptığımızı gösteriyor. Bizler, ‘Sanayi Lokomotifi’ olarak adlandırılan Kocaeli’nin ve dolayısı ile Türkiye’nin Güven’le büyümesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“SAHAYA İNİYORUZ”

Dr. Aslan’ın ardından sözü alan Özel Güven OSGB Medikal Koordinatörü Dr. Fırat Sungar ise, “Biz oturduğumuz yerden veya kâğıt üzerinden hizmet vermek yerine sahaya inip çalışanlarla birlikte çözümler üreterek iş sağlığı gözetimi ve iş güvenliği hizmeti ile sadece Kocaeli’de değil, Türkiye genelinde fark yarattığımızı düşünüyorum. Genç ve dinamik ekibimizle zaten yarattığımız bu farkın meyvelerini topluyoruz” ifadelerini kullandı. Yemek sonrasında devam eden eğlencede Lütfiye ve Turgay Aslan çifti evliliklerinin 38. Yılını kutlayarak pasta kesti. Hilal GÜDÜCÜ

ft1-001.jpg

ft2-001.jpg

ft3-001.jpg

ft4.jpg

#

21 Ara 2014 - 14:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.