Özel İlgi’ye bir hekim daha

Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi, Çocuk Hekimi Ali Türkay’ı kadrosuna kattı. Tecrübeli hekim kadrosunu genişleten Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi, 8....

Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi, Çocuk Hekimi Ali Türkay’ı kadrosuna kattı. Tecrübeli hekim kadrosunu genişleten Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi, 8. yılını geride bırakmaya hazırlanırken, Özel İlgi’nin ortağı ve Genel Müdürü Yaşar Ellialtı, merkezlerinin kurulduğu günden itibaren beklentilerinin ve hayallerinin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiğini belirterek çocuk hekimi Ali Türkay’ın da bu gelişime katkı sağlayacak bir hekim olacağını söyledi.


“İZMİT NÜFUSU KADAR MUAYENE YAPTIK”

Yaşar Ellialtı, “Ebeveynler çocuğum hastalandığında nereye götüreyim diye stres yapıyorlar. Strese gerek yok Özel İlgi var. Sağlık sektörü ticaretin yanında hizmet sektörüdür. İzmit’in nüfusu kadar muayene yaptık geçen sürede. İzmit ağında değil, Kocaeli ağında hizmet veriyoruz. Hekim sayımız Türkay ile birlikte 7 oldu. Kumaşımız çok kaliteli. Bu kaliteli kumaşa Ali Türkay’ı da ekleyerek emin bir adım attık” ifadelerini kullandı.

 

ALİ TÜRKAY KİMDİR?

1975 Antakya doğumlu olan Çocuk Sağlığı Hekimi Ali Türkay, Ankara Üniversitesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Türkay, Alanya ve Antakya’da özel sektör çalışmalarının ardından araştırma ve inceleme için Kanada ve Amerika’da belirli bir süre kaldı. Gözlemlerinin ve araştırmalarının ardından Türkiye’ye dönme kararı alan Türkay, Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi’nin kadrosuna eklenmenin gururunu yaşadığını belirtti. Buket SEZER

#

02 Şub 2016 - 09:40 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.