Özel Seymen Tiyatro Kulübü büyüledi

Özel Seymen Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinin büyük emeklerle hazırladığı, evrensel hukuk sisteminde ders olarak okutulan Shakespeare’in öl...

Özel Seymen Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinin büyük emeklerle hazırladığı, evrensel hukuk sisteminde ders olarak okutulan Shakespeare’in ölümsüz eseri ‘Venedik Taciri’ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Mehtap Uzun yönetiminde sahnelendi. 16. yüzyıl Venedik’inde Yahudi bir tüccar çevresinde geçen Venedik Taciri, 36 öğrencinin görev aldığı Özel Seymen Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından Sabancı Kültür Merkezinde izleyicileriyle buluştu.

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

Tefecilik, ırk ayrımı, din çatışmaları, hukuksuzluk gibi konuları eleştiren ve bunu aşk ile yoğuran bu önemli eser izleyicilerden büyük beğeni topladı. Geçmiş yıllarda sahnelenen oyunlarda rol alan mezuniyet sınıfı öğrencilerine başarı belgeleri Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı tarafından takdim edildi. Satı, gecenin hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Seyirciler tarafından ayakta alkışlanan oyunu Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, İzmit ve Darıca Yerleşkeleri idarecileri, öğretmenleri ve veliler keyifle izledi.

#

11 Haz 2017 - 13:36 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.