Özel Seymen’de “Kariyer ve Rehberlik Okulu”

Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda Bahçeşehir Üniversitesi tarafından “Kariyer ve Rehberlik Okulu” programı düzenleniyorÖzel Seymen Eğitim Kurumları’nda...



Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda Bahçeşehir Üniversitesi tarafından “Kariyer ve Rehberlik Okulu” programı düzenleniyor

Özel Seymen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada “Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kariyer ve Rehberlik Okulu” sertifikalı programına; Özel Seymen Eğitim Kurumları idareci, rehberlik ve felsefe bölümünden temsili katılımlar sağlanarak kurumsal kültürümüze yeni kazanımlar katıyoruz. 06 Aralık 2013 tarihinde başlayan 20 Aralık 2013 tarihinde bitecek olan bu etkinlikte alanında uzman yetkililer tarafından sunumlar ve atölye çalışmaları paylaşılmaktadır” denildi.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
Özel Seymen Eğitim Kurumları’ndaki eğitim programında Prof. Dr. Yaşar Özden: 21.yy Becerileri ve Değişen Öğrenme Ortamları, Doç. Dr. Selçuk Şirin: Pozitif Okul İklimi,
Doç. Dr. Lauren Şirin: Kaygı ve Depresyon Belirtileri, Yrd. Doç. Dr. Feyza Doyran: Temel İletişim Becerileri konuları işlediler. Sunum bitimlerinde soru-yanıt ile görüş alış-verişi yapıldı. Etkinliğe; Darıca Yerleşkesi Genel Müdürü Murat Kaya, İzmit Yerleşkesi Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Demir, Rehber Öğretmen Merve Tan, Felsefe Öğretmeni Emine Kenar katıldılar.

#

13 Ara 2013 - 12:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.