Özel Seymen’den büyük başarı

Özel Seymen Koleji bu yıl da SBS’de önemli bir başarıya imza attı. 23 öğrenci SBS’de il sıralamasında ilk bine girerken ilk üç öğrenci Türkiye genelin...

Özel Seymen Koleji bu yıl da SBS’de önemli bir başarıya imza attı. 23 öğrenci SBS’de il sıralamasında ilk bine girerken ilk üç öğrenci Türkiye genelinde de ilk bine girmeyi başardı
İlimizin önde gelen eğitim kurumlarından olan Özel Seymen Koleji, SBS’de 23 öğrencisini ilk bine sokarak ortalama 429.6 puanla okullar arasında il birincisi oldu. İlimizin önde gelen okullarından olan ve her yıl birbirinden başarılı öğrencileri yetiştiren Özel Seymen Koleji bu yıl da önemli bir başarıya imza attı. Özel Seymen Koleji’nin 23 öğrencisi il genelinde ilk bine girdi. Ayrıca okulun üç öğrencisi ise Türkiye genelinde ilk bine girdi. Okullar bazında ortalama 429.6 puan alan Özel Seymen Koleji Kocaeli’nin en başarılı okulu oldu.

“SENEYE DE BİRİNCİ ÇIKARACAĞIZ”
Kocaeli birincisi oldukları için büyük gurur yaşadıklarını kaydeden Özel Seymen Koleji İlkokul Müdürü Renan Kıran, okulun adını başarıyla yazdıran öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Sevgi, saygı ve disiplin doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade eden Kıran, “Çocuklarımızı kutluyorum. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seneye de okulumuzdan Türkiye birincisi çıkararak başarımız katlayacağız” dedi.

23 ŞAMPİYON ÖĞRENCİ
Özel Seymen Koleji’nden ilk bine giren öğrenciler: Mehmet Emre Akşehirlioğlu, Helin Özdemir, Ece Kurtgil, Selin Solmazoğlu, Pınar Bölükbaş, Erkin Özdemir, Ecem Naz Öztürk, Umut Başar Özsaraç, Ece Naz Çelik, Zeynep Ezgi Atacan, Adem Arda Civelek, Umur Batuhan Toplan, Yaşar Uğur Erol, Zeynep Ezgi Yıldız, Ceyda Akkoyun, Berkin Erbil, Atakan Yılmaz, Kübra Hazal Bilgin, Kayra Yığılıtaş, Can Dilsiz, Hamdi Emre Kul, Yağmur Şenyiğit, Zeynep Ünal.

#

23 Tem 2013 - 13:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.