Özgür'ün şanssızlığı devam ediyor

Tam kendine geldi derken kasığındaki sakatlık onu sahalardan 2 ay uzak bıraktı. Sezon sonuna doğru form buldu ancak rotasyona girmesi imkansızdı. Yen...

Tam kendine geldi derken kasığındaki sakatlık onu sahalardan 2 ay uzak bıraktı. Sezon sonuna doğru form buldu ancak rotasyona girmesi imkansızdı. Yeni sezon öncesi umutluydu. Antrenmanlarda ve Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında beğenildi. Keçiörengücü maçında 78. dakika oyuna dahil oldu. Bitime bir dakika kala ise çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından sol dizinden sakatlanan Özgür Sürekçi acılar içerisinde yerde kaldı. Kulüp Masörü Ali Arslan'ın ilk müdahalesini yaptığı Özgür'ün son durumu MR raporuna göre öğrenilecek.

#

05 Ağu 2016 - 17:09 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.