Özsar'dan açıklama

Özsar’ın yapmış olduğu açıklama şöyle; ‘’2011 yılında “etin en iyi yeri” olma gayesiyle yola çıkarak, İzmit’in en büyük misafir salonunu şehrimize k...

Özsar’ın yapmış olduğu açıklama şöyle;

‘’2011 yılında “etin en iyi yeri” olma gayesiyle yola çıkarak, İzmit’in en büyük misafir salonunu şehrimize kazandırdık. İzmitlileri misafirlerine karşı mahçup etmemek için de var gücümüzle çalıştık.  Sayısız düğüne ve organizasyona ev sahipliği yaparak, yüzlerce mutlu ana lezzetlerimizle şahit olduk.

 Bugün alınan ani bir karar gereği, Özsar Seka Park Restorant’ı kapatmak zorunda kaldık.

 Bu durumdan ötürü; ileri tarihli düğün ve toplantı rezervasyonları için verdiğimiz taahütü yerine getiremeyecek olduğumuzu üzülerek bildiriyoruz.

 Yıllardır alın teriyle evine ekmek götüren çalışanlarımız bizim için çok değerli. Çalışma arkadaşlarımızın iş hayatlarına devam edebilmelerini sağlamak için kendilerine iş imkanı sağlayacağız.

 Devletimizin sürekliliğine, demokrasiye bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Allah vatanımızın ve milletimizin yardımcısı olsun.

 İşletmemizde lezzetli anıları olan dost ve misafirlerimize saygılarımızla…’’

#

03 Ağu 2016 - 17:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

güneş - hade deyin ordan geçenlerde geldik osa oturüyoduk bi çift öpüşüyolarda ben gittim garsona dedim ben bişey diyemem rahatsız olduysan sen soylededi orda aile ler var şimdide ben bişey diyemem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 17:26