Öztürk: Tek amacımız salonları doldurmak

KENTİMİZE YAKIŞAN BİR TAKIMIMIZ VAR Öztürk, kente yakışan bir takım kurulduğunun altını çizdi ve şunları söyledi: Voleybolun yıllardır içindeyim. Ko...

KENTİMİZE YAKIŞAN BİR TAKIMIMIZ VAR

Öztürk, kente yakışan bir takım kurulduğunun altını çizdi ve şunları söyledi: Voleybolun yıllardır içindeyim. Kocaeli’nde voleybol branşında rol model bir takımımız olmalı dedik ve Ahmet hocam ile birlikte gönül birlikteliği yaparak şehri mutlu edelim istedik. Karamürsel İdmanyurdu Başkanı Sayın Muharrem Erdoğan ile bir araya gelerek iyi bir ekip kurduk ve geçen sezon alnımızın akı ile bu işten çıktık.

 

UMUT BEY OLDUĞU SÜRECE

Bu yıl RDF’nin desteği ile kentimize yakışan bir ekip kurduk. İyi şeyler çıkaracağımıza olan inancım sonsuz. Tek temennimiz salonlarımızı doldurmak, unutulmuş voleybol değerlerini aynı çatı altında buluşturmak. Önemli konulardan birisi de yetenekli voleybolcularımızı dışarıya kaçırmamak. Voleybolun tüm liglerinde bu kette yetişen bayan ve erkek çok sayıda sporcu var. Bu kardeşlerimizin kendi şehirlerine hizmet etmesi için elimizden geleni yapacağız. Yanımızda Umut Serdar Yalçın gibi biri olduğu sürece iyi bir jenerasyon da yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.

 

EN MUTLU GÜNÜM

Üniversitemiz ve çok sayıda spor okulumuz var. Bu işlerde iyi paralar da dönüyor. Buna rağmen randımanlı değiliz. Gerek antrenör gerekse de sporcu konusunda kesinlikle sorun yaşamayız. Bol bol kaynağa sahibiz. Yeter ki doğru dokunabilelim, işleyebilelim. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bugün Arif buradaydı, yarın Sadık Bamaç da, Engin Şenol da, Mesut Kavurt da gelecek. En mutlu günüm onların da burada olup bizlere destek vermesi olacak.

 

YETER Kİ İSTEYELİM

Samimiyetime inanın. Kocaeli’de çok değerli voleybol üstatları var. Geleceği olan genç antrenörlere de sahibiz. Ancak biraz işgüzarız. Cesaretimizi toplayıp, sunumumuzu hazırlayıp iş adamlarına, kent idarecilerine çıkalım. Ahmet hocam ile Umut Serdar Bey’in yanına çıktığımızda Umut Bey “Şaka mı yapıyorsunuz. Ne kadar güzel bir proje bu” diyerek o da bizim gibi bu işe gönlünü koydu. Çoğu insan da aynı düşüncede olur. Bu iş, istemek ile başlar.

#

18 Eki 2017 - 11:54 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.