Özzeren’den anlamlı çağrı

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren düzenlediği basın toplantısı ile kentin Kocaelispor’a destek olmasını istedi. Parti binasında yaptığı açıklamada, KEV T...

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren düzenlediği basın toplantısı ile kentin Kocaelispor’a destek olmasını istedi. Parti binasında yaptığı açıklamada, KEV Tesisleri’nin kulübe devredilmesi ile ilgili çalışma yapılmasını beklediklerini dile getiren Özzeren, yaptığı basın toplantısında Kocaelispor’a herkesin sahip çıkmasını istedi

 

TESİSLER KOCAELİSPOR’UNDUR

Kocaelispor’un liderliğini kutladıklarını dile getiren il başkanı Özzeren, “Kocaeli halkının ayağa kalkmasını ve takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. KEV Tesisleri, Kocaelispor’undur. Bu tesisler gerçek sahibi olan kulübe devredilene kadar açıklamalarımızla bu konuyu gündeme getireceğiz. Kent halkı da bu protestoya katılmalı” dedi.

 

“ARAÇLAR DENETLENİYOR MU?”

Büyükşehir Belediyesi’ne Kandıra araçları üzerinden eleştiri yönelten Özzeren, “Bu araçlar denitleniyor mu, bilinmiyor. İlçede kentkart terminalleri yok. Hal böyle olunca da, Sefalı Köyü Muhtarı Tevfik Bircan gibi adamlar halkla dalga geçecek kadar ileri gidip ‘terminaller ne renk olsun’ diyebiliyor. Bu cesareti nereden buluyorlar? Büyükşehir gençleri köylerden göç ettirdi. Şimdi de 65 yaş üstünü köylerinden uzaklaştırmak istiyorlar” diye konuştu.

 

“ALGI OPERASYONU VAR”

Bank Asya operasyonu üzerinden AKP hükümetine yönelik de eleştirilerde bulunan Özzeren, şöyle konuştu: “AKP algı operasyonu yürütüyor. Bank Asya batmış gibi gösterilerek operasyon yapılıyor. Ayrıca 7 Haziran’da başkanlık sistemi oylanacakmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ahmet Davutoğlu, bir 23 Nisan başbakanıdır. Bu operasyon Cumhurbaşkanı ile 23 Nisan Başbakanının arasını açmaktadır. Bunun en açık örneğini Bülent Arınç’ın ‘Başkanlık konusunu Cumhurbaşkanımız gündeme getiriyor. Milletvekillerimiz de görüşlerini söylüyorlar. Hükümetin böyle bir çalışması yok’ şeklindeki açıklaması önemlidir”

#

06 Şub 2015 - 13:35 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.