Özzeren’den Baran’a tepki

Düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan DSP İl Başkanı hayati Özzeren, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a Barbaros...

Düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan DSP İl Başkanı hayati Özzeren, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a Barbaros ve Kabakoz’daki sorunlar nedeniyle tepki gösterdi ve; “Araziler kime peşkeş çekilecek” diye sordu.

 

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, yaptığı basın açıklaması ile Anadolu Partisi’nin Körfez İlçe başkanlığına getirilen Rabia Erol’a tepki gösterdi. Açıklamasında sert sözlere yer veren Özzeren, ifadelerine ise geçtiğimiz günlerde düşen askeri uçakta bulunan ve şehit düşen pilotları anarak başladı.

 

KABAKOZ SORUNU

Körfez Belediyesi’nin Barbaros ve Kabakoz mevkiinde yaptığı imar değişikliği ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Özzeren, “Burada 650 dönümlük alanda küçük parseller birleştirilerek büyük parseller haline dönüştürülmüş. Buralar kimlere peşkeş çekilecek açıkçası bilemiyoruz” dedi.

 

BARAN’A TEPKİ

Belediye Başkanı İsmail Baran’a sert sözlerle yüklenen Özzeren, “Başkan Baran, haktan, adaletten söz ederken, halkın küçük birikimleriyle elde ettiği arsaları kimlere peşkeş çekecek, merakla bekliyoruz. Niyetlerini açıkça kamuoyuna açıklamak zorundalar. AKP’li belediyeler arsa, arazi ve gayrimenkuller alım satımlarında şeffaf bir yöntem uygulamıyor” diye konuştu.

 

SİYASİ AHLAKSIZLIK

Her vatandaşın istediği siyasi partiye üye olabileceğini dile getiren Özzeren, “Ancak bir partinin üyesi iken, istifa etmeden başka bir partide yönetici olmak olsa olsa siyasi ahlaksızlıktır. Anadolu Partisi Körfez İlçe Başkanı halen DSP üyesidir. Partimizden istifa etmeden orada görev alması siyasi nezaketten yoksun olduklarını gözler önüne sermektedir. Anadolu Partisi’ni ve eski bir DSP’li arkadaşımızı kınıyorum” açıklamasında bulundu.

#

08 Mar 2015 - 09:33 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.