Paradan daha önemliydi

Federasyondan gelecek olan toplamda 1 milyon lirayı avuçlarının içinden kaçıran Kırmızı Beyazlı ekip için paradan daha önemli konular vardı. Gruplara...

Federasyondan gelecek olan toplamda 1 milyon lirayı avuçlarının içinden kaçıran Kırmızı Beyazlı ekip için paradan daha önemli konular vardı. Gruplara kaldığında Birlikspor'un muhtemel rakipleri arasında Süper Lig'deki İstanbul takımları olacak ve Körfez, ülkenin en dikkat çeken kulüplerini ağırlayacaktı. Marka değeri ve vizyon açısından önemli olan bu konu dışında yayıncı kuruluş da kulübün maçlarını Türkiye'ye servis edecekti. Türkiye, 6 kez Körfez'in adını duyacak, futbolcular da kendilerini daha iyi gösterme şansı bulacaktı.

#

26 Eki 2016 - 13:43 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.