Parkların temizliği için araç kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelere görevli personelin ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere ihale düzenledi. İhaleyi alan firma park ve ba...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelere görevli personelin ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere ihale düzenledi. İhaleyi alan firma park ve bahçelerin temizlik ile bakım işlerini yapacak personel ve teçhizatın taşıma işini üstlenecek. Pikap, minibüs ve otobüs gibi araçları kapsayan iş, 35 aylık süre için geçerli olacak. Üç yıl boyunca Kocaeli genelindeki 18 milyon metrekarelik yeşil alanın temizlik ve bakımını yapacak personel, ihaleyi alan yüklenici firma tarafından taşınacak.

 

4 FİRMA KATILDI

Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturuma 4 firma teklif verdi. En düşük teklif 13 milyon 287 bin TL ile Tuncay Nakliyat’tan gelirken en yüksek teklifi 15 milyon 041 bin TL ile Körfez Nakliyat verdi. İhaleyi alan firma komisyonun değerlendirmesinden sonra belli olacak.

 

Firmalar                                                            Teklifler   

Tuncay Nakliyat                                               13 milyon 287 bin TL

Anatolia+Yamapa Pazarlama               13 milyon 578 bin TL

Yazgün Nakliyat+Özyüce Turizm                   15 milyon 027 bin TL

Körfez Turizm                                          15 milyon 041 bin TL

#

10 Ağu 2014 - 12:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.