Partimde siyasi çalışmalara devam edeceğim

CHP Büyükşehir Belediyesi meclis gurp başkanı Av. Fahri Örengül yaptığı yazılı basın açıklamasında CHP'de daha farklı kademelerde görev alacağını açık...

CHP Büyükşehir Belediyesi meclis gurp başkanı Av. Fahri Örengül yaptığı yazılı basın açıklamasında CHP'de daha farklı kademelerde görev alacağını açıkladı.

Örengül "Partimizin belirlenen belediye başkan adaylarından sonra bu gün itibariyle ilçe ve büyükşehir meclisine seçilebilecek meclis aday listesi ilgili seçim kurullarına gönderilmiştir.CHP gerek ön seçim ve gerekse kota uygulaması ile seçim tekniği ve belediye çalışmalarına esas olmak üzere meclis listelerini yapmış olup ,bu günden sonra yapılacak tek şey partimizin seçime endekslenmesi ilçelerde ve büyük şehirde seçimi kazanmanın tüm yöntemlerini kullanması ve çok çalışmasıdır."açıklamalarına yer verdi.

MECLİS ÜYELİĞİ TALEBİM OLMADI

"Daha önceleri de belirttiğim gibi benim meclis üyeliği adaylığım ve talebim geçen dönem dahil hiçbir zaman olmamıştır. Bu dönem itibariyle adaylıklarda değişim ve yenileşme önerilerim olmuştur.Beraber çalıştığım meclis üyelerinin de onurla bayrağı 5 yıl taşıdıklarını ve onların teşekkürü hak ettiklerini buradan önemle ifade etmek isterim."

PARTİMİN FARKLI KADEMELERİNDE YER ALACAĞIM

"Bu günden sonra 31 MARTA kadar devam edeceğim meclis üyeliği ve grup başkanlığı görevimi büyük bir mutlulukla yeni arkadaşlarıma devir edeceğim.Bundan böyle partimin daha farklı kademelerinde siyasi çalışmalarıma devam edeceğim.Yeni meclis ve seçilecek belediye başkanlarına bütün tecrübelerimi aktaracağım."

AKP İLE KOCAELİ SINIF DÜŞTÜ

"AKP li belediyelerin 5 yıllık dönem itibariyle çok başarısız olduklarını maalesef üzülerek izlemiş durumdayız.Özellikle Büyükşehir belediyesinin vaadlerinin hiç birini yapamamış olması ulaşımdan trafiğe,mali disiplinden çevreye.eğitimden kültüre ve spora .imardan hatalı ihalelere kadar uhiçbir alanda başarılı olamaması ve Kocaelinin maalesef sınıf düşmesini tanık olduk"

MAKAMLAR EMANETTİR

Örengül son olarak "Bu gün parti içi tartışmaların değil ; din sömürüsü ile iktidarı ele geçirerek,ciddi yolsuzluklara imza attığı düşünülen .özellikle Kocelide çok başarısız olan iktidara önce yerel anlamda ve daha sonra da genel anlamda son vermeye çalışmanın zamanıdır. Unutulmamalıdır ki siyasi makamlar hakkının verilmesi gereken emanet makamlardır.Siyasi makamlar kişisel beklenti değil toplumsal beklentiye cevap verecek makamlardır.Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışan dış mihraklara demokrasi ile cevap verecek güçte bir ülkedir.Hedef tam demokrasi,aydınlanma devrimi,bütün kurumlan zedelenen Türkiye yi yeniden inşa etme zamanıdır."şeklinde açıklama da bulundu.

 

#

19 Şub 2014 - 11:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.