Paşa’daki eski yapı yıkıldı

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Sefer Sokak’ta bulunan harabe bir yapı da yıkıldı. Kimsenin k...

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Sefer Sokak’ta bulunan harabe bir yapı da yıkıldı. Kimsenin kullanmadığı ve bölge için sıkıntı oluşturulan tek katlı yapının 3194 sayılı İmar Kanununun 39.maddesine istinaden yıkıldığını söyleyen yetkililer “Yapılan çalışma sayesinde bölge sakinleri derin bir nefes aldılar.  Hem görsel kirlilik oluşturan hem de bazı kişiler tarafından amacı dışında kullanılan bu tür yapıların yıkımı bazen yasal prosedürlerin yerine getirilmesi nedeniyle zaman alabiliyor. Sahipli yapılar, sahibin izni ile kısa süre içinde yıkılırken sahipsiz yapılar ancak yasal izinlerin ardından yıkılıyor” dediler.  Vatandaşlar da yapılan çalışma için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ederek” mahallemiz de bir pislik yuvası temizlenmiş oldu” dediler.

#

27 Tem 2015 - 11:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.