Pazarcılar Derneği, Kocaeli Tıp ile protokol imzaladı

2014 yılında kurularak 335 üyeye sahip olan Kocaeli Pazarcılar Derneği vatandaşlara ve üyelerine hizmet vermeye devam ediyor. Pazarcılar Derneği Başka...

2014 yılında kurularak 335 üyeye sahip olan Kocaeli Pazarcılar Derneği vatandaşlara ve üyelerine hizmet vermeye devam ediyor. Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kumsar, dernek üyeleri için Özel Kocaeli Tıp Merkezi ile protokol imzaladı. Dernek binasında gerçekleşen protokolde Özel Kocaeli Tıp Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sedef Erbatu, Özel Kocaeli Tıp Merkezi Banko Görevlisi Gizem Tekiner, Teknisyen Oğuzhan Yılmaz ve dernek üyeleri yer aldı.

 

PAZARCILARIN YÜZDE 70'İNİN SAĞLIK PROBLEMLERİ VAR

İmza töreninde konuşan Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kumsar, "Kocaeli Pazarcılar Derneğimizin üyelerine Kocaeli Tıp Merkezi'nden sağlık anlamında protokol için buruda bulunuyoruz. Pazarcı arkadaşlarımızın yüzde 70'inin sağlık problemleri yüksek. Biz yazın sıcakta, kışın soğukta çalışan akşam 9'da sabah 3'te, 4'te kalkan esnaflar olduğumuz için bizde hastalık haliyle fazla oluyor. Biz de bugün Kocaeli Tıp Merkezi ile böyle bir protokol yapma ihtiyacı duyduk. Her şey onların menfaati için" dedi.

 

ODAYA DA BAŞKAN ADAYIYIM

Devamında Kumsar, "Allah izin verirse Kocaeli Pazarcılar Odası'nın da başkan adayıyım. Eğer ki odamızı da alırsak bu protokollerin en iyisi olacak. Sadece sağlık alanında değil. Bankalarla da görüştük. Şu anda olumlu bir cevap bekliyoruz. Eğer olursa esnafımıza kredi müjdesini de vereceğiz. Bundan sonra çalışmalarımızda da göreceksiniz. Bir iki aya kalmaz hareketli bir şekilde pazarlara ineceğiz" şeklinde konuştu.

 

HİZMET İÇİN HAZIRIZ

Ardından konuşan Özel Kocaeli Tıp Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sedef Erbatu ise, "Esnafa ve pazarcılara sahip çıkmak lazım. O anlamda hizmet için hazırız. İhtiyaç sahibi olan pazarcılara da elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kumsar ile Özel Kocaeli Tıp Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sedef Erbatu protokolü imzaladı. Selin BECER

#

14 Ağu 2017 - 16:51 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.