Pedallar engelliler için döndü

Her türlü hava şartına rağmen tekrarlanan ve son zamanlarda o haftanın anlam ve önemine dikkat çekmek adına pedal çevrilen bisiklet turu için çok say...

Her türlü hava şartına rağmen tekrarlanan ve son zamanlarda o haftanın anlam ve önemine dikkat çekmek adına pedal çevrilen bisiklet turu için çok sayıda kişi Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki toplanma yerinde bir araya geldi. Bisiklet severler buradan hareket ederek yağmura aldırış etmeden Yürüyüş Yolu’nu takip edip, Köseköy  yönüne doğru pedal çevirdi. “Bisiklete biniyor engelleri aşıyoruz”  sloganıyla yaklaşık 5 kilometre pedal çeviren bisiklet severler, tekrar hareket ettikleri noktaya geri döndü.  Etkinliği kötü hava şartlarına rağmen sürdürmekte kararlı olduklarını söyleyen bisiklet severler, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 5 yıl önce startını verdiği bisiklet turlarını uzun yıllar sürdüreceğiz” dedi.

#

03 Ara 2014 - 12:30 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.