Pehlivan: Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, Vergi Haftası nedeniyle Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. Pehlivan, vergi ödemenin he...

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, Vergi Haftası nedeniyle Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. Pehlivan, vergi ödemenin her vatandaşın en kutsal görevlerinden birisi olduğunu söyledi.

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, müdür yardımcısı Mehmet Sadık, gelir uzmanı Seyfettin Demirel, gelir uzmanı yardımcısı İsmail Hakkı Durmuş ve şef Nilgün Dilber ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. Vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan Vergi Haftası'nın 22'ncisinin 21-27 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlandığını vurgulayan Abdullah Cesar, başkan Yunus Pehlivan’ın yakasına günün anısına hazırlanan çıkartma yapıştırdı. Konuklarını makamında ağırlayan Pehlivan, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çekerek, “Aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Devlet, vatandaşlarının daha rahat yaşayabilmesi için bizlerden aldığı vergilerle çeşitli kullanım olanakları yaratır. Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden birisidir” dedi.

#

23 Şub 2011 - 13:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.