Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye iddialı yeni yıl armağanı

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’yi tam zamanında, eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairel...

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’yi tam zamanında, eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşıladı. Merakla beklenen yeni projenin lansman ve satışı, 2017’nin ilk çeyreğinde başlayacak.

 

ÖDÜLLÜK MİMARİ TASARIMA SAHİP

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a komşu ve alternatif konumda, planlı gelişen, oksijen deposu, deniz manzaralı Çayırköy’de, 280 konutluk ödüllük mimari tasarıma sahip, iddialı projenin hazırlığını sürdürüyor. Kocaeli’de yatırım yaptığı her bölgeye değer katan Pekdemir İnşaat, yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarladığı, yüksek kalitedeki, lüks ve modern yeni projesinin lansman ve satışına, yılın ilk çeyreğinde başlayacak.

 

EŞSİZ YAŞAM AYRICALIKLARI

Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafede, Çayırköy’deki 34 bin metrekarelik arazi üzerinde gerçekleştirilecek Pekdemir İnşaat’ın yeni projesi, Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına da sadece 1,5-2 km uzaklıkta yer alacak. Yeni imara açılan ve hızla gelişen bölgede gerçekleştirilecek proje, denizden 110 metre yükseklikte, türlü ağaçlarla bezeli yemyeşil bir doğa içinde, oksijeni bol temiz havasıyla, eşsiz yaşam ayrıcalıkları sunuyor.

 

“ÜSTÜN KONFOR ÖZELLİKLERİNE SAHİP”

Arazinin yüksekte ve önü açık bir görüş alanına sahip olması nedeniyle, proje birçok bloğun, doyumsuz bir deniz manzarasına sahip olacağı şekilde tasarlanıyor. Evimiz Kocaeli’nin tamamlanmasının ardından, kentte merakla beklenen yeni projenin lansman ve satışına 2017’nin ilk 3 ayı içinde başlayacaklarını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Pekdemir İnşaat’ın yine geleneksel dürüstlük, güvenilirlik ve kalite temeli üzerine inşa edilecek projemizin, öncekilerden en önemli farkı, daha üst segmente hitap eden üstün konfor özelliklerine sahip; mimari tasarımıyla da, minimalist ve daha modern bir çizgiye sahip olması” şeklinde konuştu.

 

SIRA DIŞI BİR KONUMLANDIRMA

Mimari tasarımın, günümüzün yükselen marka mimarlarından Cem Sorguç’un imzasını taşıdığını belirten Mert Pekdemir, 280 daireden oluşacak projenin, farklı metrekarelerde 2+1 ve 3+1 ara kat dairelerden, 3+1 ve 5+1 dublekslere kadar zengin daire seçeneği barındıracağını, dublekslerin projeye değer katacak sıra dışı bir konumlandırma ile tasarlanacağını, projenin diğer detaylarının ise lansman sırasında açıklanacağını ifade etti. Mert Pekdemir, “sağlıklı yeşil çevre” ayrıcalığının yaşanacağı projede, blokları arazideki yarım asırlık meşe ağaçlarını koruyacak biçimde tasarlayarak, çevreye duyarlılığının gereğini yerine getirdiklerini de sözlerine ekledi.

#

10 Oca 2017 - 14:32 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.