Pekin’den seri ziyaretler

Öğretmenlik ve sendika başkanlığı görevlerinden istifa ederek MHP’den milletvekili aday adayı olan Süleyman Pekin, seçim çalışmalarını aralıksız şeki...

Öğretmenlik ve sendika başkanlığı görevlerinden istifa ederek MHP’den milletvekili aday adayı olan Süleyman Pekin, seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Önceki günü yoğun bir şekilde STK ziyaretleri ile geçiren Pekin, ilk olarak Kocaeli Çukurovalılar Derneği’ne konuk oldu.

 

PEKİN DESTEK İSTEDİ

Dernek başkanı Erdoğan Davut ve yönetiminin sıcak bir şekilde karşıladığı Pekin, ülke sorunları üzerine yapılan sohbet sırasında adaylık gerekçelerini üyelerle paylaştı. Ülkedeki gidişatın iyi olmadığını vurgulayan Pekin, ülkeyi normalleştirme adına siyasete girdiklerini belirterek Çukurovalılardan destek istedi.

 

KANDIRALILARA ZİYARET

Pekin daha sonra ise Kocaeli Kandıralılar Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Otel Asya’da gerçekleşen ziyarete geniş katılımın olması dikkat çekti. Buluşmada MHP Başiskele Belediye Başkan adayı Halit Bayhan da hazır bulundu. “Yerli Değer, Milli Ruh” olarak ortaya çıktıklarını beyan eden Pekin, milli unsurlarla memleketi yönetmeye talip olduklarını dile getirdi. Dernek yöneticileri de tarihçi, sendikacı ve sosyal bir kişilik olan Süleyman Pekin’in siyasete artı değer katacağını ifade ettiler.

 

EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

Pekin son olarak Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitimcilerle buluştu. Safir Köfte Salonu’ndaki buluşmada Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen’e emek veren eski ve yeni yöneticiler bir araya geldi. Ciddi bir kaynaşmaya vesile olan toplantıya Körfez Belediyesi eski Başkanı Erhan Yenilmez, Halit Bayhan, Zeki Yaşar , Vahit Korkmaz, Cevat Nas ve Erkan Büyüksökmen gibi isimler de katıldı. Buluşmanada konuşan Pekin, “İnanç ve ideallerimizin hayata hakim kılınması için siyaset yapıyoruz” dedi.

#

02 Nis 2015 - 15:20 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.