Perde Dünyası dualarla açıldı

Enes Demir’in sahibi olduğu Perde Dünyası Mobilya ve Aksesuar’ın açılışı İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe M...

Enes Demir’in sahibi olduğu Perde Dünyası Mobilya ve Aksesuar’ın açılışı İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Müftü Vekili Zeynel Abidin Akduman, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün, Belediye Meclis Üyesi Fatma Akarsu, ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi No:9’da hizmet verecek olan işyerinin açılışında konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Hizmete giren yeni işyerinin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yapılan bu yatırımlar ülkemizin büyümesi ve ilerlemesi için önemli adımlar. Hep birlikte daha çok çalışarak vatanımız ve milletimiz için her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

BİRLİK VURGUSU

Derince Kaymakamı Akın Yılmaz yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Yeni açılan işyerinin Derince’miz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Esnaflarımız ülkemiz ekonomisinin temel yapı taşıdır. Bu anlamda yapılan yatırımlar büyük önem teşkil ediyor. Bizler milletimizle, devletimizle, esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece Türkiye gelişmeye devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından ise İlçe Müftü Vekili Zeynel Abidin Akduman’ın okuduğu dualarla Perde Dünyası Mobilya ve Aksesuar’ın açılışı yapıldı.

#

16 Oca 2017 - 11:40 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.