Petkim öğrencileri SOS projesinde

Körfez Pektim İlköğretim Okulu öğrencileri, Erentay Eğitim Danışmanlık Kurumu tarafından yapılandırılan ulusal ve uluslararası katılımcıların yer aldı...

Körfez Pektim İlköğretim Okulu öğrencileri, Erentay Eğitim Danışmanlık Kurumu tarafından yapılandırılan ulusal ve uluslararası katılımcıların yer aldığı SOS “Save Our Species – Türlerimizi Koruyalım” çerce eğitim projesine katılmanın mutluluğunu yaşıyor

Körfez Pektim İlköğretim Okulu 5 – B sınıfından 20 kişilik grup, öğretmenleri Belgin Sınmaz ve Mine Akdeniz rehberliğinde okul idaresinin de desteği ile çok başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bu kapsamda Sapanca Gölü’nde yaşayan ve nesli tehlike altında olan Dikkuyruk Ördeğini konu alan SOS ekibi farklı çevrelerde su ve toprak analizi de yapıp bilimsel çalışmalara çeşitli görsel etkinlikler katıyorlar. Atık malzemeler kullanılarak okulun uygulama bahçesinde yapılan minik gölet bunun güzel bir örneği.

SERTİFİKA VERİLECEK

SOS gruplarının yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu uygulamalar Erentay Eğitim Danışmanlık Kurumu tarafından proje kitabı ve belgeselde tüm SOS proje okullarının tanıtımı ile birlikte yer alacak. 17-21 Ekim 2012 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk ve Çevre Zirvesinde proje çalışmalarımı eksiksiz tamamlayan gruplara, European Union Hands on Science Network ve World Water Monitoring Programı uluslararası sertifikaları törenle verilecek.

#

11 Nis 2012 - 15:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.