Petrol Ofisi’nde yeni dönem!

Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, istasyonlarında “Kolaylıklar Dileriz” mottosu ile yeni bir dönem başlatıyor. Müşteri odaklı hi...

Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, istasyonlarında “Kolaylıklar Dileriz” mottosu ile yeni bir dönem başlatıyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde ortaya çıkan “Kolaylıklar Dileriz” mottosu ile ilk olarak, akaryakıt alımında kolaylık sunan Öde Geç sistemi yenilendi. Petrol Ofisi’nin sadakat kart programı Positive Card bünyesinde kullanılan Öde Geç sistemi, sürücülerin araçtan inmeden kredi kartıyla akaryakıt almasını sağlarken aynı zamanda 2016 yılı sonuna kadar yapılacak benzin ve dizel ödemelerinde yüzde 3 indirim avantajı sunacak.

 

HIZLI VE KONFORLU

Petrol Ofisi, Öde Geç ile özellikle; yakıt alımını hızla ve konforlu bir şekilde yapmak isteyenlerin, çocuklarını araçta yalnız bırakmak istemeyenlerin hayatını kolaylaştıracak. Öde Geç sistemi ayrıca motosikletli sürücüler için de bir fırsat olacak. Motosiklet kullanıcıları eldiven ve kasklarını çıkarmadan akaryakıt alım işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

 

KATILMAK İÇİN...

Türkiye genelinde binden fazla Petrol Ofisi İstasyonu’nda geçerli olan Öde Geç sistemine katılmak isteyenlerin Positive Card’larını istedikleri bankanın Visa, Master Card ya da sanal kartlarıyla bir kere eşleştirmesi yeterli olacak. Tüm sürücüler detaylı işlem bilgilerini odegec.com.tr web sitesi ve “PO Nerede” aplikasyonu üzerinden alabilirler. Petrol Ofisi, “Kolaylıklar Dileriz” mottosu kapsamında müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak yeni hizmet ve farklılıkları geliştirmeye devam edecek.

#

28 Eki 2016 - 11:39 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.