Petrol zanlıları tutuklandı

      Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi'ndeki yangının ardından akaryakıt çalmak için kullanılan bir tünel ve boru hattı tesp...

 

 

 

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi'ndeki yangının ardından akaryakıt çalmak için kullanılan bir tünel ve boru hattı tespit edilmesi üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kocaeli, İstanbul ve Tokat'ta belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltınan alınan 12 kişi Kocaeli'ye getirildi.

 

11 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 11'i, tutulanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, şüphelilerin Derince ilçesinde de akaryakıt hırsızlığı yaptıkları bildirildi. Körfez ilçesinde yaklaşık 2 ay önce

Petrol Ofisi boru hattından çalınan akaryakıtın bulunduğu kamyonette çıkarak yakınındaki barakaya sıçrayan yangın,

itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınmıştı. Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, boru hattından akaryakıt çalan kişilerin bulunması için çalışma başlatmıştı.

#

28 Mar 2014 - 14:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.