• BIST 106.843
  • Altın 142,689
  • Dolar 3,5367
  • Euro 4,1209
  • Kocaeli : 30 °C
  • İstanbul : 30 °C
  • Sakarya : 30 °C

Peynirde yeni dönem

Peynirde yeni dönem
Peynirde yeni dönem

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, peynirin tuz ve yağ oranları ile etiket bilgilerine ilişkin standartları belirleyen Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği, peynirlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, işlenmesi, muhafaza edilmesi, taşınması ve piyasaya arz edilmesine ilişkin özellikleri belirliyor. Buna göre, peyniraltı suyu peynirlerinin üretiminde yağı standardize etmek amacıyla krema ve randımanı artırmak amacıyla da süt kullanılabilecek ancak toplam protein içerisindeki serum protein oranı yüzde 75'in (m/m) altında olamayacak.

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • KOTO heyetinden ziyaret turu22 Temmuz 2017 Cumartesi 12:34
  • Belediyeden kiralık çay ocağı22 Temmuz 2017 Cumartesi 12:31
  • Sepaş Enerji’den indirimli elektrik21 Temmuz 2017 Cuma 14:57
  • Kandıra’da bir işletme daha açıldı21 Temmuz 2017 Cuma 14:55
  • Gölcüklü 182 esnafa 11 milyon lira kredi21 Temmuz 2017 Cuma 14:53
  • Assan Gıda sezonun ilk ürününü aldı21 Temmuz 2017 Cuma 14:08
  • Tekzen e-ticaret’te büyüyor20 Temmuz 2017 Perşembe 16:23
  • Newjoy’da indirim!20 Temmuz 2017 Perşembe 16:22
  • İhlas Pazarlama’dan değerlendirme toplantısı20 Temmuz 2017 Perşembe 16:21
  • SEDAŞ ile TES–İŞ arasında anlaşma tamam20 Temmuz 2017 Perşembe 16:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim