• BIST 83.067
  • Altın 146,627
  • Dolar 3,7912
  • Euro 4,0490
  • Kocaeli : 2 °C
  • İstanbul : 3 °C
  • Sakarya : 2 °C

Peynirde yeni dönem

Peynirde yeni dönem
Peynirde yeni dönem

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, peynirin tuz ve yağ oranları ile etiket bilgilerine ilişkin standartları belirleyen Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği, peynirlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, işlenmesi, muhafaza edilmesi, taşınması ve piyasaya arz edilmesine ilişkin özellikleri belirliyor. Buna göre, peyniraltı suyu peynirlerinin üretiminde yağı standardize etmek amacıyla krema ve randımanı artırmak amacıyla da süt kullanılabilecek ancak toplam protein içerisindeki serum protein oranı yüzde 75'in (m/m) altında olamayacak.

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Merkez beklenti anketini açıkladı19 Ocak 2017 Perşembe 14:38
  • Merkez Bankası rezervleri azaldı19 Ocak 2017 Perşembe 14:02
  • Yellen'dan güçlü dolar vurgusu19 Ocak 2017 Perşembe 12:52
  • Şimşek, Davos'ta açıklamalarda bulundu...19 Ocak 2017 Perşembe 12:44
  • Çeyrek altın 241 lira oldu19 Ocak 2017 Perşembe 12:35
  • Borçluya af, emekli memura ikramiye getiren yasa...19 Ocak 2017 Perşembe 10:01
  • Otogaza gece yarısında zam!19 Ocak 2017 Perşembe 08:53
  • Dolarda son durum!19 Ocak 2017 Perşembe 08:48
  • Türkiye Petrolleri özelleştirildi!19 Ocak 2017 Perşembe 08:45
  • Ekonomist Ramazan Kurtoğlu: Yatırımda en güvenli liman "altın"19 Ocak 2017 Perşembe 08:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim