• BIST 97.610
  • Altın 145,173
  • Dolar 3,5733
  • Euro 4,0106
  • Kocaeli : 18 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • Sakarya : 18 °C

Peynirde yeni dönem

Peynirde yeni dönem
Peynirde yeni dönem

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, peynirin tuz ve yağ oranları ile etiket bilgilerine ilişkin standartları belirleyen Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği, peynirlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, işlenmesi, muhafaza edilmesi, taşınması ve piyasaya arz edilmesine ilişkin özellikleri belirliyor. Buna göre, peyniraltı suyu peynirlerinin üretiminde yağı standardize etmek amacıyla krema ve randımanı artırmak amacıyla da süt kullanılabilecek ancak toplam protein içerisindeki serum protein oranı yüzde 75'in (m/m) altında olamayacak.

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yeni emekliye büyük müjde!24 Mayıs 2017 Çarşamba 09:43
  • KKTC ve Makedonya’ya iş gezileri düzenlendi23 Mayıs 2017 Salı 14:47
  • KOTO’dan önemli yatırım hamlesi23 Mayıs 2017 Salı 14:42
  • Çin, alüminyumda dengeleri değiştiriyor22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:57
  • Endüstri 4.0’a adapte olmalıyız22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:52
  • Yapılandırmalar KSMMMO’da konuşuldu22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:50
  • Gebze açık iş ilanları yayınlandı!22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:02
  • Ramazan pidesinin fiyatı belli oluyor...22 Mayıs 2017 Pazartesi 12:08
  • Sürücüler dikkat... Mazota zam geliyor!22 Mayıs 2017 Pazartesi 09:58
  • Kocaeli'de onlarca firma eleman arıyor!22 Mayıs 2017 Pazartesi 09:28
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim