Pınar Eğitimciler Derneği’nden “Öğretmenler Günü” kahvaltısı

Pınar Eğitimciler Derneği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltıda yaklaşık bin öğretmenler Grand Körfez Otel’de bir ara...




Pınar Eğitimciler Derneği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltıda yaklaşık bin öğretmenler Grand Körfez Otel’de bir araya geldi.



Pınar Eğitimciler Derneği kurulduğu 16 Mayıs 2012 tarihinden beri, genç ve dinamik bir yönetim kurulu ile çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık bin öğretmen ile birlikte organizasyona Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci ve Derince Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın da katıldı. Pınar Eğitimciler Derneği Başkanı Arzu Fideci düzenlenen yemekte bir konuşma yaptı. Konuşmasında öğretmenlik görevinin kutsallığına değinen Fideci “Amacımız yenilikçi ve girişimci ruhların; projeler üretmek, bilgi ve becerilerini paylaşmaktır. Bunu sağladığımız bir platform oluşturarak buraya katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda, konuşmalardan sonra, sanatçı Pelin Şen ve ekibi halk müziği ziyafeti çekti.

#

25 Kas 2013 - 12:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.