Pirelli, aile gününde coştu

Pirelli aile gününe, Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız, İnsan Kaynakları Direktörü Alper Tokalp, Personel Müdürü Can Güler, Güvenlik Müdürü İhsan...

Pirelli aile gününe, Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız, İnsan Kaynakları Direktörü Alper Tokalp, Personel Müdürü Can Güler, Güvenlik Müdürü İhsan Kaya, Kamyon Üretim Müdürü Ahmet Oruç, Oto üretim Müdürü Önder Kılıç, Mühendislik Müdürü Nuri Erdoğdu,Motorsport Üretim Müdürü Atilla Gidergi, İş Güvenliği Müdürü Yusuf Akkor, Kısım Şef ve Asistanları,Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan,Genel Başkan Yardımcısı Necdet Ulusoy, Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay, Şube İdari Sekreteri Ercan Yavuz ile Mali Sekreter Yusuf Bayraktar, İşyeri Temsilcileri, birlikte çalışan ve ailelerinin yoğun bir katılımı vardı. Kahvaltı ve canlı müzik eşliğinde başlayan  Pirelli aile gününde, Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız ve Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan birer selamlama  konuşması yaptılar.

 

ZAFER COŞKUSU

Yalnız yaptığı konuşmada, “Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz aile günümüzde  Zafer Bayramı coşkusunu ailelerimiz birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Yoğun katılım ve gördüğüm güzel birlik, beraberlik tablosu beni mutlu etti. Tüm çalışanlar olarak vatanımıza, aşımıza, işimize sahip çıkarak geleceğe güvenle bakmalıyız. Pirelli olarak tüm çalışanlarımızın katkılarıyla çok güzel işler yaptık, ülke ekonomisine önemli katkı sağladık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bugün burada bulunan ve zafer coşkusunu beraber yaşadığımız herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, herkesin Kurban Bayramını kutluyorum’’dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Sendika Başkanı Karacan da yaptığı konuşmada, “ Her Zafer Bayramını Pirelli aile günü ile birlikte kutluyoruz. Ellerimiz de bayraklar büyük coşku yaşıyoruz. Bugün sendikamız mensubu Pirelli çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisindeki güzel görüntü beni çok mutlu etti. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum’’dedi.            

 

HEDİYE ÇEKİLİŞİ                                       

Pirelli aile günü etkinliğine katılan ailelerin çocukları çeşitli oyunlar ve şişme oyun stantlarında doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirdiler. Katılımcılara sabah saatlerinde kahvaltı, öğle yemeğinde kavurma, pilav ikram edilirken, dondurma ikramı herkesi serinletti. Canlı müzik kulakların pasını silerken, sanatçı Eren Kargıner şarkılarıyla herkesi coşturdu. Düzenlenen yarışmalarda başarılı olanlara hediye verildi.

#

01 Eyl 2017 - 12:33 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.