Pirelli grubu lider bitirdi

ÜST TURA ÇIKTILAR Sarı Kırmızılılar bu sonuçla grubu lider tamamlayarak, bir üst turda elit grupta mücadele etmeye hak kazandı. Yine müthiş oynayan...

ÜST TURA ÇIKTILAR

Sarı Kırmızılılar bu sonuçla grubu lider tamamlayarak, bir üst turda elit grupta mücadele etmeye hak kazandı. Yine müthiş oynayan Orçun, takımına 28 sayı kazandırırken, maçın oyuncusu ve turnuvada da haftanın  oyuncusu seçildi. Elit grupta Türk Pirelli’nin rakipleri Doğuş Grubu, Ekol Lojistik, Ford Otosan, Türkiye İş Bankası ve Odeabank oldu.

 

SEZER MUTLU

Türk Pirelli Basketbol takımının antrenörü Mehmet Sezer’’Takım olarak her maçta iyi oynamaya çalışıyoruz.Dört maçımızıda kazanarak  elit gruba yükselmek bizi mutlu etti.Fakat şimdi daha çok çalışmalıyız.Eleme maçlarına kadar form grafiğimizi yükseltmeliyiz.Biz her zaman iddialı bir takımız ve oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum’’dedi.

 

Türk Pirelli: 70-Deloitte: 37

SALON-Kasımpaşa Spor Kompleksi

HAKEMLER-Şeyhmus Melek ***, Fatih Evli ***

TÜRK PİRELLİ: Timur Hatacıkoğlu ****(10), Can Mulla ***(6), Volkan Yazıcıoğlu ***(6), Melih Kezer ***(3), Orçun Tatlıtuğ ****(28), Kerem Üren ***(13), Recep Göklek ***(2),Murat Tüzer **, Mehmet Sezer **(2), Harun Resul Tatlı **

DOLEITTE-Serdar Paylaşan **(2), Barışcem Özgür  **(5), Emin Badem **(2), Yiğit Kılıç *, Tunca Cingöz **(3),Atakan Artan **, Nail Gebenderisli **(6),Serdar Pekcan **(5),Devran Kocaoğlu  **(4), Uğur Kahraman **(6), Kadir Can **(4).

1.PERİYOD -22-6

2.PERİYOD – 41-24 (İlk yarı sonucu)

3.PERİYOD- 60-26

#

17 Oca 2017 - 11:03 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.