Pirelli’den otomobilinizi değiştiren kış kampanyası

Pirelli ocak ayı sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanyasıyla kullanıcılarına otomobillerini değiştirme fırsatı sunuyor. 4 adet otomobil veya haf...


Pirelli ocak ayı sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanyasıyla kullanıcılarına otomobillerini değiştirme fırsatı sunuyor. 4 adet otomobil veya hafif ticari araç kış lastiği alanlar, Mercedes veya BMW kazanma şansı yakalıyor.
Pirelli’den yapılan açıklama şöyle “Pirelli yetkili satıcılarından alınacak 4 adat otomobil veya hafif ticari araç kış lastiği Mercedes -Benz A 180 veya BMW 116i kazanma şansı yakalıyor. World’e özel 8 taksit imkanı sunan kampanyada “Pirelli Yola Devam” üyeliği ve “Tyrelife” lastik sigortası da avantajlar arasında yer alıyor. Tüketici odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Pirelli, 01 Kasım 2013 - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanya ile 4 adet Pirelli marka otomobil, SUV (4x4) ya da hafif ticari araç kış lastiği satın alanlara Mercedes A 180 veya BMW 116i kazanma şansı sunuyor. Pirelli’den 4 adet kış lastiği alanların kampanyadan yararlanmak için www.pirelli.com.tr’ye girip katılım formunu doldurmaları yeterli oluyor.

LASTİK SAKLAMA
Pirelli, +7 derecenin altındaki koşullarda mutlaka kış lastiği kullanılmasını öneriyor. Kış lastiklerine özel “lastik saklama” hizmetinin yanı sıra “Pirelli Yola Devam” ve “Tyrelife” hizmet programlarıyla da tüketicinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan yapılan kış lastiği alımlarında sezona bağlı olarak kullanılmayan yaz lastikleri için özel depolama alanlarında zarar görmeyecek şekilde saklama imkânı da sunulan hizmetler arasında yer alıyor. Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan 4 adet 17 inç jant ve üzeri otomobil veya SUV (4x4) kış lastiği alan herkes lastiklerde ortaya çıkan delinme, çarpma, sürtünme ve yangın sonucunda tamiri mümkün olmayan hasarlara karşın lastik sigortası “Tyrelife”dan yaralanabiliyor. Pirelli lastik sektöründe bir ilk olan Tyrelife lastik sigortası ile zarar gören lastikleri aynı ölçü ve desende değiştirme imkânı sunuyor. Söz konusu hizmet fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay veya 5000 km kullanım süresince geçerli.

#

20 Ara 2013 - 14:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.