Plaj Voleybolu turnuvası başlıyor

Değirmendere Yüzbaşılar mah. Uğur Mumcu Parkı karşısındaki Spor Tesislerinde 22-23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Plaj Voleybol turnuv...

Değirmendere Yüzbaşılar mah. Uğur Mumcu Parkı karşısındaki Spor Tesislerinde 22-23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Plaj Voleybol turnuvasının katılım formlarını, katılım sağlamak isteyen vatandaşlarımız Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Müdürlüğünden temin edebilir.

 

BİR ÇOK KATEGORİ VAR

7 Kategoride düzenlenecek olan Turnuva’da, Minikler kategorisindeki takımlar 3 sporcudan oluşacak. Minikler hariç,  Sporcuların kendi kategorileri haricinde sadece bir kategoriye katılma hakları var. Formlar eksiksiz bir şekilde doldurulmalı. 21 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da başvurular sona erecek. 22 Temmuz Cuma günü tüm takımlar saat 18.00’de sahada hazır bulunacak. Maç saatlerine uymayan takımlar, turnuvadan direkt olarak diskalifiye edilecek.

 

ETKİNLİKLERİMİZE VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sporu seven ve spora gönül veren herkesin Yaz Ayına girdiğimiz bu dönemlerde bu tür faaliyetlerinin başlamasını beklediğini hepimiz biliyoruz. Gölcük Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşlarımız isteklerine cevap vererek, her konuda faaliyetler ve etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyoruz. Bu anlamda düzenlenecek faaliyetlerin başlangıcı olan Plaj Voleybolu Turnuvası ile başta gençlerimiz olmak üzere, spora gönül veren tüm vatandaşlarımızın Yaz Ayını dolu dolu bir şekilde geçirmelerini sağlayacağız. Bu kapsamda tüm gençlerimizi ve sporseverleri turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

 

Kategoriler

 

-           Erkekler Kategorisinde           -  Yaş sınırlaması yok.

-           Karma Grup’ta                                   -  2000 doğumlu ve üzeri sporcular

-           Büyük Bayanlar                                 -  1997-1996-1995-1994…

-           Genç Bayanlar                                   -  1999-1998

-           Yıldız Kızlar                                      - 2000- 2001

-           Küçük Kızlar                                     -  2002-2003

-           Minik kızlar                                      -  2004-2005-2006

 

#

12 Tem 2016 - 17:24 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.