Polisan Kimya, Ar-Ge Merkezi oldu

Polisan Holding’in iştiraki Polisan Kimya, sektörde 50 yılı aşkın tecrübesini, “Ar-Ge Merkezi” unvanı alarak taçlandırdı. Polisan Kimya, Bilim, Sanayi...

Polisan Holding’in iştiraki Polisan Kimya, sektörde 50 yılı aşkın tecrübesini, “Ar-Ge Merkezi” unvanı alarak taçlandırdı. Polisan Kimya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5746 sayılı kanun çerçevesinde incelenip onaylandıktan sonra belgelendirilerek 6 Haziran 2017 tarihi itibarıyla 507. Ar-Ge Merkezi belgesine sahip kurum oldu.

 

BÜYÜK AR-GE YATIRIMLARI

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi aldıkları belgeye ilişkin yaptığı açıklamada, Polisan’ın her zaman Ar-Ge faaliyetlerine önem veren bir kurum olduğunu belirterek, rekabette her zaman güçlü olmak adına zorlu dönemlerde dahi Ar-Ge ve inovasyona yaptıkları yatırımları hız kesmeden sürdürdüklerini kaydetti.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Misyonu; üreteceği üstün hizmet ve ürünlerle Türk toplum ve ekonomisinin gelişiminde pay sahibi olmak, çevreye ve bulunduğu sektörlere yüksek katma değer yaratmak olan Polisan Kimya’nın, Ar-Ge faaliyetleri ile büyüme stratejisini benimsediğini kaydeden Erol Mizrahi, “Bu doğrultuda Polisan Kimya Ar-Ge’si ile daha da büyüyerek rekabet ettiği sektörlerde lider olmayı hedeflemektedir” dedi. Mizrahi, bilgi ve becerilerini ortaya koyup belgenin alınmasında emeği geçen Polisan Kimya Ar-Ge Merkezi çalışanlarını kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

#

27 Tem 2017 - 16:05 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.