Polisim dedi paraları kaptı

Kendisine polis süsü vererek 30 yaşındaki bir kadını arayan dolandırıcılar, kandırdıkları kadından tam 3 bin TL para kopardıDolandırdıkları kişilerin...

Kendisine polis süsü vererek 30 yaşındaki bir kadını arayan dolandırıcılar, kandırdıkları kadından tam 3 bin TL para kopardı

Dolandırdıkları kişilerin kimlik bilgileri ile telefon hattı alan hırsızlık şebekesi, yine bu telefonlarla masum insanların canını yakmaya devam ediyor. Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde bir kadını tuzağına düşüren şebeke, kadınla yaptığı telefon görüşmesinde ‘Büyük bir operasyonun içerisindesiniz. Sizi bu durumdan kurtarmamız için emniyet teşkilatımıza bir miktar para transfer etmeniz gerekiyor’ şeklinde sözler sarf etti. Şebekenin oyununa gelen kadın, 16 parça halinde toplam 3 bin TL’yi dolandırıcılık çetesine transfer etti. Dolandırıldığını anlayan kadın ve kocası durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

06 Tem 2011 - 11:01 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.