Polonya’da bileğimizi bükemediler

ALTIN MADALYA KAZANDI Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsp...

ALTIN MADALYA KAZANDI

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı bilek güreşçileri bu kez Avrupa Şampiyonası’nda da başarı kaydetti. Milli sporculardan Gençlerde Şehmuz Ertem, Avrupa Şampiyonu olurken, Büyüklerde Kenan Eroğlu Avrupa ikincisi oldu.

 

KENAN AVRUPA İKİNCİSİ

Polonya’nın Katowice şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu Şeymuz Ertem ile Kenan Eroğlu ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye’ye madalyalarla döndü. 70 kiloda, büyükler sağ kolda mücadele eden milli sporcu Kenan Eroğlu gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.

 

ŞEYHMUZ AVRUPA ŞAMPİYONU

Gençler 55 kiloda sol kolda mücadele eden Şeymuz Erdem ise tüm rakiplerini bileklerini bükerek Avrupa Şampiyonu oldu. Altın madalya kazanan genç sporcu törende duygulu anlar yaşadı. Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu iki sporcuyu da telefonla arayarak tebrik etti.

#

23 May 2017 - 11:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.