Pösteki, kariyer günlerine katıldı

Güzel Sanatlar Fakültesinde yer alan bölümler ile ilgili bilgiler veren Prof. Pösteki, bölümlere öğrenci kabul koşullarını anlattı, sanat alanında sin...

Güzel Sanatlar Fakültesinde yer alan bölümler ile ilgili bilgiler veren Prof. Pösteki, bölümlere öğrenci kabul koşullarını anlattı, sanat alanında sinema, resim ve müzik alanlarında eğitim görmek isteyen öğrencilerde bulunması gereken ilgi ve yeteneklere dikkat çekti.

 

MÜDÜRE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni eğitme açılan resim sınıfında öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergi açılışı yapıldı. Resim sergisi açılışı nedeniyle düzenlenen kokteylde Prof. Dr. Nigar Pösteki resimlerim öğretmeni Hatice Bilgücü’nü öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmadaki başarısı için tebrik etti. Okulda büyük ayrıcalık niteliğinde düzenlenen resim ve müzik sınıfının düzenlenmesi dolayısı ile okul müdürü Sadık Akar’a teşekkür etti.

 

SINIFLARI DA GEZDİ

Kokteyl bitiminde müzik sınıfını gezen Prof. Dr. Nigar Pösteki, Atatürk Anadolu Lisesi’nde sanata verilen önem dolayısı ile memnuniyetini getirdi. Müzik sınıfındaki imkânların öğrencilerin sanatı etkin bir şekilde öğrenmeleri için büyük şans olduğunu belirterek müzik öğretmeni Hülya Eker’i çabalarından dolayı kutladı. Okul müdürü Sadık Akar, kariyer günleri etkinliği ve resim sergisi açılışına katılımından dolayı Pösteki’ye çiçek ve plaket takdim etti.

#

23 May 2017 - 02:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.