Prof. Dr. Yılmaz Bingöl de AKP'den aday oldu

AKP’nin önemli isimlerinden biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz 7 Haziran’da da milletvekili olmak isteyen Prof. Dr. Yılmaz Bingöl, bir kez daha ada...

AKP’nin önemli isimlerinden biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz 7 Haziran’da da milletvekili olmak isteyen Prof. Dr. Yılmaz Bingöl, bir kez daha aday adayı olabilmek için Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ndeki görevinden istifa etti. Konu hakkında bir açıklama yapan Prof. Bingöl, şöyle konuştu:

 

YENİ ANAYASA VURGUSU

“1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak üzere görevimden istifa ettim. Seçildiğim takdirde, yeni Türkiye’nin yükselme ve gelişimine, ülkemizin ve coğrafyamızın kaderini yakından ilgilendiren kronik sorunların çözümüne, yeni anayasa çalışmalarına ve siyasal AR-GE faaliyetlerine milletvekili olarak katkı sunmak istiyorum”

#

01 Eyl 2015 - 08:51 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.