Projeler için bir araya geldiler

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat’ında eşlik ettiği ziyarette projeler hakkında önemli değerlendirmeler yapılırken, başta tramvay pro...

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat’ında eşlik ettiği ziyarette projeler hakkında önemli değerlendirmeler yapılırken, başta tramvay projesi olmak üzere çalışmalar masaya yatırıldı.

Sıcak karşılamanın ardından güzel dikeklerle devam eden ziyarette konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ‘Başkanımız daha önce bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelmişlerdi bizde iadeyi ziyaret yapalım istedik.’ dedi


TRAMVAY PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİLER

‘Başkanımız çok yoğun tempoda çalışıyor,  sürekli halkın içerisinde. Bizde bu ziyaret vesilesiyle kentimiz için önemli konularda fikir alışverişinde bulunalım dedik.  Özelikle tramvay projesi için yer arayışımızla ilgili bazı değerlendirmeler yapmak istedik.’ diyerek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.


DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ OLACAK

Ziyaretleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Başkan Doğan’ Sayın genel sekreterimiz büyük bir nezaket göstererek iadeyi ziyaretimize geldiler. Tahir Hocamız bizim yıllardır birlikte çalıştığımız, şehrimize birlikte güzel projeleri hazırladığımız, icraata geçirdiğimiz arkadaşımız. Şimdi genel sekreterlik görevinde de yine hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız. Başta İzmit olmak üzere tüm Kocaeli’yi hakikatten Türkiye’nin değil Dünya’nın gözbebeği olacak bir şehir haline getirme hayalimiz var, bunu gerçekleştirebilecek gücümüz, her şeyimiz var.’ dedi


ÖNEMLİ ADIM

‘Genel Sekreterimizin ziyaretlerini ve projelerle ilgili yaptığımız değerlendirmeleri, serimizin geleceğiyle ilgili hedeflere ulaşmada çok önemli bir adım olarak görüyorum. Bugüne kadar birlikte güzel hizmetlere imza attık bundan sonrada inşallah aynı şekilde başarılı çalışmalarımız devam edecek’ diyerek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

#

24 Ağu 2014 - 14:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.