Promosyon bekleyen emeklilere MÜJDE!

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken, yaptığı açıklamada her kesimin ve herkesin bankası olma hedefi ile en büyük proje firm...

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken, yaptığı açıklamada her kesimin ve herkesin bankası olma hedefi ile en büyük proje firmalardan en küçük işletmelere, öğrenciden emekliye kadar tüm bireylere, tarım başta olmak üzere tüm sektörlere finansman ve diğer bankacılık hizmetlerini en etkin şekilde sunma gayretinde olduklarını belirtti. Türetken, “Emeklilerimize yönelik promosyon uygulamasında öncü olarak 4,7 milyon emekli müşterimizden halihazırda 2,6 milyonuna yaklaşık 1 milyar TL tutarında promosyon ödemesini gerçekleştirdik. Emeklilerimizin promosyon ödemeleri daha önce açıklamış olduğumuz takvim çerçevesinde devam etmekle birlikte mayıs ayında ödenecek promosyonlar da 1 ay öne çekilerek nisan ayında tamamlanacaktır. Emekli müşterilerimizden sadece taahhütname alınmakta, herhangi bir ürün koşulu istenmemektedir. Taahhütnamelerin şubelerimizin yanı sıra ATM, internet şube, müşteri iletişim merkezi ve SMS ile de alınabilmesi ile uygulama hızımızı da artırmış durumdayız. Emeklilerimize ödeyeceğimiz promosyon ödemeleri 2 milyar TL tutarına ulaşacak olup, 2016 yılı karımızın yaklaşık 3’te biri bu ödemeler için kullanılmış olacak” dedi.

 

Konut kredilerindeki artışın yüzde 65’i bankamızca sağlanmıştır

Bireysel finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında da Ziraat Bankasının önemli bir rol oynadığını belirten Süleyman Türetken, “2017 yılının ilk çeyreğinde sektörün ihtiyaç kredilerindeki artışın yüzde 35’i ve konut kredilerindeki artışın yaklaşık yüzde 65’i bankamızca sağlanmıştır. Bu dönemde sektörün toplam kaydettiği kredi büyümesinin yüzde 25’i bankamızca gerçekleştirilmiş durumdadır” ifadesini kullandı. Türetken, ekonominin çok önemli unsurlarından olan KOBİ’lere yönelik KGF ve KOSGEB ile işbirliği içerisinde uygun vade faiz oranlarına sahip ürünlerle çözümler sunduklarını da belirterek, “KOBİ’lere yönelik olarak KOSGEB’in faiz desteği sağladığı ’KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi’ kapsamında Ziraat olarak 25 binden fazla işletmeye çok kısa sürede yaklaşık 650 milyon TL kredi kullandırmış bulunuyoruz. KOSGEB üyesi işletmelerin bu imkandan faydalanmasına yönelik tüm bankalar gayret göstermekte olup, Ziraat Bankası da bu süreçte önemli bir rol üstlenmektedir. Bankacılık sektörü olarak da bu fasıldan 60 binin üzerinde işletmeye ulaşılmış ve kredi kullandırımları gerçekleştirilmiştir” dedi.

 

14 bin firmaya nefes kredisi

Türetken, “2016 yılı Aralık ayında başladığımız KGF teminatı da söz konusu olan Nefes Kredisi, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile TOBB ve sektör yetkililerinin katılımıyla imzalandı. Nefes Kredisi ile yaklaşık 14 bin firmaya 1,3 milyar TL’yi aşan tutarda uygun koşullarda kredi kullandırımını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Teminat yetersizliği nedeniyle krediye erişim güçlüğü çeken KOBİ’lere yönelik olarak uygulamaya aldığımız yeni ürünümüz olan ’Girişimciye Değer Kredisi’ kapsamında da kısa sürede yaklaşık 2 bin 500 firmaya 500 milyon TL kredi uygun koşullarda kullandırdık. Böylece yaklaşık KOBİ kapsamındaki 42 bin müşterimize 2,5 milyar TL kredi kullandırımı yapmış durumdayız. Ülkemize daha fazla katkıda bulunan bir banka olmak için kaynaklarımızı ağırlıklı olarak reel sektörün finansmanında kullanmayı sürdüreceğiz. Ziraat Bankası olarak lider konumumuzu sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

#

30 Mar 2017 - 15:28 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cenk - Yav, şu çekirdek parası promosyonları anlata anlata ve yaza-yaza bitiremediler arkadaş! Parlementerlerimizin 8-10 milyar promosyonları bile emekelilerin bu promosyonalrı kadar haber olmadı bu ülkede !..Bu neyi gösteriyor ? Ya birileri birilerini yıkayıp-yağlıyor; yahutta birileri birilerine çok şirin gözükmek istiyor ! Dalkavuklukta üzerimiz yok vesselâm !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 15:28