Pror.Dr. Utkan, Derince’de meme kanserini anlatacak

Birçok kursa ve sağlık seminerine ev sahipliği yapan Derince Belediyesi Kusachi DER-MEK binasında bu kez Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Gen...

Birçok kursa ve sağlık seminerine ev sahipliği yapan Derince Belediyesi Kusachi DER-MEK binasında bu kez Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Derincelilerle buluşacak. Derince Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlenecek olan seminerde Prof. Dr. Utkan, katılımcılara meme kanserinde erken tanı ve tedavisinin önemi ile ilgili bilgiler verecek. Dumlupınar Mahahllesi’nde yer alan Kusachi DER-MEK binasında gerçekleşecek ve tüm Derincelilerin davetli olduğu seminer 26 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da başlayacak.

#

20 Eki 2016 - 13:37 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.