PTT çalışanlarından kan bağışı

PTT Genel Müdürlüğü ile Kızılay Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrasında ülke genelinde bir günlük kan bağışı kampanyası düzenledi. Ken...

PTT Genel Müdürlüğü ile Kızılay Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrasında ülke genelinde bir günlük kan bağışı kampanyası düzenledi. Kent genelinde 12 ilçe de bulunan PTT şubelerinde kan vermek isteyenler araçlarla İzmit Şubesine getirildi.

 

YILDA 4 DEFA

Saat 10.00’da başlayan kan bağışı hakkında açıklama yapan PTT Başmüdürü Necati Yoldaş “174 yıldır yurdun her köşesinde ve halkın her kesimine aynı oranda kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen PTT Genel Müdürlüğümüz ile Kızılay Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ülke genelinde her yıl 4 kez düzenlenmesine karar verildi” dedi. 

 

KAN SÜREKLİ İHTİYAÇTIR

PTT’nin hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmenin yanı sıra sosyal sorumluluk alanlarında yoğun faaliyet göstermekte olduklarını söyleyen PTT Başmüdürü Yoldaş “Günümüzde tıp ve teknoloji alanlarında ki tüm gelişmelere rağmen kanın yerine herhangi bir tedavi aracı bulunamamıştır. Kan vermek isteyen personelimiz isimlerini yazdırmaları sonrasında ilçelerden araçlarla taşınmıştır. Kan sürekli ihtiyaçtır” ifadelerini kullandı.

 

BİR KAN 3 CAN

Kızılay Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu “Böyle kampanyaların diğer kurumlara da örnek olmasını istiyoruz. Bir kan 3 can sloganıyla hareket ediyoruz. Bir kan veren kişi 3 kişiye can vermektedir. Kan bağışı sayesinde başkalarına iyilik yapmanın yanı sıra kendinize de iyilik yapıyorsunuz. Kan verilmesi sonrasında vücut 15 günde kendini yenilemektedir” şeklinde konuştu. Serkan BORLAK

#

05 May 2015 - 11:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.