PTT'nin en şanslı müşterisi hediyeleri kaptı

PTT geçtiğimiz günlerde kutladığı 176’ıncı yıldönümünün ardından, PTT baş şubesine gelen 176’ıncı müşterisine 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi pulunun...

PTT geçtiğimiz günlerde kutladığı 176’ıncı yıldönümünün ardından, PTT baş şubesine gelen 176’ıncı müşterisine 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi pulunun yanı sıra saat ve kalem gibi çeşitli hediyeler verdi. PTT’nin şanslı müşterisi olan ve Gökçeören köyünde imamlık yapan 39 yaşındaki Şahset Örs, “Ben zaten bütün işlemlerimi PTT’de yapıyorum. Hem güvenilir hem de kaliteli ve hızlı işlem yapma şansı buluyorum. PTT’nin kuruluş yılında bana böyle bir şans doğduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

 

DEMOKRASİ NÖBETLERİ TUTTUK

Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan PTT Başmüdür vekili Adnan Yurtbaşı, “1840’dan bugüne 176’ncı yılın her günü milletimize hizmetle geçmiş olmakla birlikte milletimizin kazandığı kurtuluş mücadelesini yaşayan ve kurtuluş mücadelemizde etkin rol oynayan ender kuruluşlarındandır. PTT’miz talihsiz 15 Temmuz kalkışması sonrasında tüm işyerlerimizde demokrasi nöbetleri tutarak her türlü destek sağlanmış olup şehitlerimizin anısına Gebze bölgesinde yakın zamanda açılacak olan PTT Merkezimize  ‘15 Temmuz Şehitleri PTT Merkezi’ ismi verilmiştir. Geçmişten getirdiğimiz bu milli ruh köklü yapı ve yüksek tecrübeyi; dinamik insan gücü ile işleyip teknolojinin sağladığı gelişmiş imkanlar aracılığıyla sunarak, verilen her hizmet kolunda başarıya taşımakta ve verdiği güç ile sunduğu tüm hizmetleri yüksek tecrübe ile yerine getirmektedir” dedi.

 

HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ

Yurtbaşı sözlerine devamında “Kocaeli PTT Başmüdürlüğü olarak ürün ve hizmetlerde ülke genelinde gerçekleştirilen büyük atılımların yanısıra mevcut işyerlerinin konseptine göre dizaynı tamamlanmış, geçtiğimiz yıldan bugüne birçok PTT şubesi hizmete açılarak bölgenin büyüyen alan ve nüfusunda yerinde hizmet verilmesi sağlanmıştır. İlimizde 18 adet PTT Merkezi, 72 adet PTT Şubesi, 5 adet PTT acentesi olmak üzere toplam 95 adet işyeri, 904 personel,76 adet panelvan ve 54 adedi motosiklet olmak üzere toplam 130 araç ile en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Şirketimiz 176’ncı yıl dönümü vesilesiyle PTT’nin 1840’dan bugüne gelmesinde emeği geçen tüm PTT çalışanlarına, emeklilerine, ailelerine ve 176’ncı yılımızda yaşadığımız haklı gurur ve sevincimizi yaşıyoruz” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK  

#

24 Eki 2016 - 12:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.