Pusete çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı

Kaza, TEM yolu İzmit Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Rauf Özman yönetimindeki 34 TY 0604 plakalı motosiklet, bir araçtan yola...

Kaza, TEM yolu İzmit Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Rauf Özman yönetimindeki 34 TY 0604 plakalı motosiklet, bir araçtan yola düşen pusete çarptı. Rauf Özman motosikletin kontrolünü kaybettikten sonra bariyerlere çarparak yola savruldu. Kazayı görenler 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Rauf Özman'a ilk müdahalede bulundu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rauf Özman tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol kısa süre ulaşıma kapanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

26 Tem 2017 - 09:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali - Motorcu arkadaşlar yavaş sürün hepsi için söylemiyorum ama benim gördüklerim çok hızlı ben hep yol veriyorum sağa kaçıyorum fakat herkes benim gibi duyarlı olmaz onun için lütfen dikkat.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 09:09