Ragga Oktay İl Asayişte ifade verdi

Ragga Oktay hakkında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla şikayet gelince, ifade vermek üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.Televizyon dünyasının...

Ragga Oktay hakkında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla şikayet gelince, ifade vermek üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Televizyon dünyasının tanınmış isimleri arasında yer alan Ragga Oktay lakaplı Oktay Yurtalan dolandırıcılık iddiasıyla İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ifade vermek için getirildi. Ragga Oktay’ın yapımcı olarak Mayıs ayında çekimlerine başladığı MC Dandik adlı film için kostüm hazırladığını söyleyen, dizi ile filmler için kostüm ve dekor sponsorluğu yapan Aycan T., Ragga Oktay’dan kostümlerinin parasını alamadığını belirterek polise şikayetçi oldu.

300 BİN TL’LİK KOSTÜM
Alınan bilgi ve iddialara göre; Ay Yapım’da görev yapan Aycan T. , Ragga Oktay lakaplı ünlü şarkıcının yapımcı, oyuncu ve senarist olarak yer aldığı MC Dandik adlı film için 300 bin TL’lik kostüm hazırladı. Çekimleri İzmit ve İstanbul’da kurulan özel bir platoda devam eden film için Aycan T. istenilen kostümleri film ekibine teslim etti. Kostümleri teslim ettikten sonra, parasını alamadığını ve verdiği kostümleri geri almak istediğinde ret edildiğini öne süren Aycan T., Oktay Yurtalan’dan şikayetçi oldu.

İFADE VERDİ
İhbarı değerlendiren polis ekipleri Oktay Yurtalan’ı İzmit’te ikamet ettiği otelden alarak ifadesini almak üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirdi. Oktay Yurtalan yaklaşık 2 saat boyunca ifade verdikten sonra şube önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Film çekimleri için burada bulunuyoruz. Ufak tefek iftira niteliğindeki suçlamalardan dolayı ifade verdik. Şimdi de çekim yerine geçerek işimin başına dönüyorum’’ dedi. Olayla ilgili polis soruşturmayı sürdürüyor.

#

21 Haz 2013 - 01:05 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.