Rakiplerimizden haberler: Aydınspor tozu ‘DUMAN’a katacak

Yaklaşık iki ay önce prensip anlaşmasına varılan ve Aydın'a gelen Ahmet Duman ile detaylar konuşulduktan sonra anlaşma sağlandı. Duman ile resmi sözle...

Yaklaşık iki ay önce prensip anlaşmasına varılan ve Aydın'a gelen Ahmet Duman ile detaylar konuşulduktan sonra anlaşma sağlandı. Duman ile resmi sözleşme imzalayacaklarını açıklayan Başkan Hidayet Türen, "Ahmet Duman'a çok güveniyoruz. Bizi bulunduğumuz ortamdan en iyi şekilde çıkartacak kaliteli bir teknik adam. Kendisiyle tüm detayları konuştuk ve anlaştık. Aydın'a hayırlı olsun" dedi. Kastamonuspor ile Bölgesel Amatör Lig ve 3.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Ahmet Duman, geçen sezon Diyarbekirspor'u Play-Off'a taşıdı. Play-Off finalinde Sakarya'ya kaybedince 2.Lig'in kapısından dönmüştü.

#

20 Tem 2017 - 10:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.