Ramada’da havuz operatörlüğü eğitimi

İzmit Ramada Plaza Otel kapılarını, Halk Eğitim Merkezi havuz suyu operatörlüğü kursiyerlerine açtıKursiyerler, eğitimin teorik kısmını Halk eğitim Me...

İzmit Ramada Plaza Otel kapılarını, Halk Eğitim Merkezi havuz suyu operatörlüğü kursiyerlerine açtı

Kursiyerler, eğitimin teorik kısmını Halk eğitim Merkezi’nde alırken, pratik kısmı için kurs öğretmeni Ruken Bilginer öncülüğünde Ramada Plaza’nın havuzunda bir araya geldiler. Kursu başarı ile tamamlayarak yeterlilik sertifikasını almaya hak kazanan kursiyerler, genel kullanıma açık havuz tesislerinde, otellerde veya havuz yapım firmalarında iş imkanı bulabiliyorlar.

KATILIMCILAR
Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerler, havuz suyu operatörü olarak, havuzun mekanik, elektrik tesisatı ile yapısal özelliklerine hakim, havuz suyu kimyası ile ilgili ölçüm kontrol, uygulama ve bakım yapma becerilerine sahip oluyorlar. Katılımcılar arasında; Ramada Otel Teknik Servis Şefi Serkan Ermiş ile birlikte, Metin Karalar, Cevat Geren, Mansur Çoban, Emre Karakaya, Cihan Özdemir, Hamdi Çakır, Şaban Çetinkaya, Yaşar Cebeci, Ahmet Tosun, Murat Aktaşlı, Fatih Kalem, Fatih Vural, Özkan Eş ve Murat Geren yer aldı.

#

29 Mar 2013 - 09:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.