Ramis Soydaş takipte

    Kandıra GB BLD ile Çınarlıspor arasında oynanan ve nefesleri kesen maçı, Sultan Orhanspor Sportif Direktörü Ramiz Soydaş da izledi. İlimizin en ba...

 

 

Kandıra GB BLD ile Çınarlıspor arasında oynanan ve nefesleri kesen maçı, Sultan Orhanspor Sportif Direktörü Ramiz Soydaş da izledi. İlimizin en başarılı Süper Amatör takımı olan Sultan Orhanspor da haftalar öncesinden Play-Off'a kalmayı garantilemişti. Deneyimli teknik adam Soydaş maçı dikkatli bir şekilde izlerken, Kandıra GB Kulüp Başkanı İsmail Aysu ile de bol bol konuştu. Soydaş, Play-Off maçların çok çetin mücadelelere sahne olacağını ve her takımın her takımı yenebilecek kapasitede olduğu ifade etti. Soydaş ayrıca Aysu'ya konukseverliğinden ötürü teşekkür etti. 

#

03 Şub 2014 - 16:38 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.