Ramiz Soydaş istifa etti!

Kasımpaşa Erok karşısında alınan galibiyetin ardından yaşanan bu gelişme camiada şok etkisi yarattı.   PRENSİPLERİM GEREĞİ Kırmızı Siyahlı ekipte ye...

Kasımpaşa Erok karşısında alınan galibiyetin ardından yaşanan bu gelişme camiada şok etkisi yarattı.

 

PRENSİPLERİM GEREĞİ

Kırmızı Siyahlı ekipte yeni teknik adam konusunda Kocaelispor’un eski teknik direktörleri Ümit Metin Yıldız ve Bülent Baturman’ın isimleri geçerken, deneyimli teknik adam görevinden ayrılma gerekçesini gazetemiz ile paylaştı. Gölcükspor’un kendisi için her zaman özel bir yeri olduğunu ifade eden Soydaş şu ifadelere yer verdi: Bunu baştan belirteyim. Gölcük benim memleketim, Gölcükspor ise benim yuvam. Bu camianın benim kalbimde her zaman farklı bir yeri olacaktır. Tabii ki futbolda ayrılıklar da var. Her ne kadar yönetim kalmam konusunda ısrar etse de prensiplerim gereği bu kararı aldım.

 

KABUL ETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ

Teknik adamın, futbolcunun ve yönetimin belirli bir iş ve görev tanımları vardır. Kısacası futboldaki unsurların kırmızı çizgileri olmalıdır. Erok maçının ardından yönetimimiz bir takım kararlar almak istedi. Bunların bazıları benim görev tanımıma, sınırlarım içine girdi. Tabii ki bunu kabul etmem mümkün değildi.

 

BİR SORUNUMUZ YOKTU

Yıllardır futbola hizmet eden bir teknik adamım. Anlaşmazlığa düştüğümüz futbolcular, yönetimler illa ki oluyor. Futbolun doğasında bunlar olmazsa olmazlardır. Ancak Sayın Başkan Ahmet Şahin ve ekibi ile ilgili benden yana her hangi bir sorun olmadı. Elimden geldiği kadar bir birimize destek vermeye çalıştık.

 

YOLLARI AÇIK OLSUN

Kişiler hayatta belirli ilkeler doğrultusunda hayatını idame eder. Ben de böyle bir yapıya sahibim. Futbolda herkes kendi işini yaparsa başarı gelir. Kimse kimsenin işine aşırıdan fazla müdahale etmemelidir. Bugün yollarımız ayrıldı ancak bu durum yarın bir kez daha Gölcükspor ile bir araya gelmemize engel değil. Gölcükspor’a ve yeni meslektaşıma bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Erdem ÖVÜÇ

#

18 Eki 2017 - 13:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

adil soylu - Baturman k,m yahu? Baturman varsa biz Gölcüklüler yokuz.Biline.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 13:10
01

... - Ufak birşey hatırlatmak istedim. Sultan orhan sporun yöneticilerinin işlerine karışıp önce mevcut hocayı yiyip daha sonra aykut okanı yerkende acaba futboldaki işinizimi yapıyordunuz sayın ramis soydaş yada ozaman böyle bir yapıya sahip değilmiydiniz diye sorasım geliyor! Yaptığınız işlerle soylemleriniz nedense hiçbirzaman birbirini tutmuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 13:10