Recep Bilal Şengün kadın kolları ile buluştu

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Recep Bilal Şengün, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün AKP Başiskele, İzmit ve Körfez ilçe kadın kollarını z...

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Recep Bilal Şengün, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün AKP Başiskele, İzmit ve Körfez ilçe kadın kollarını ziyaret etti. Üslubu ve geçmişten bugüne yaptığı çalışmalarla kadınların büyük takdirini kazanan Şengün, geçtiğimiz hafta Mersin’de yakılarak öldürülen Özgecan Aslan cinayetine de değindi. Duyduğu üzüntüyü dile getiren Şengün, “Yaşanmaması gereken bu vahşetin en büyük kaynağı eğitimsizliktir. Çocuklarımızı en küçük yaştan itibaren ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek biz anne ve babaların en büyük görevidir'' şeklinde konuştu.

 

“HAKKINIZ ÖDENMEZ”

Ayrıca AKP’li kadınların çalışmalarının önemini vurgulayan Recep Bilal Şengün, “Ak Parti hükümeti döneminde kadınların seçilme oranı arttı ve kadınlarımızın hür iradelerini ortaya koyma noktasında önemli gelişmeler yaşandı. Ak Parti döneminde kadın çalışan istihdamında gözle görülür bir artış oldu ve çalışma hayatına daha fazla katkı sundular. Sizler bu parti ilk kurulduğu zamanlarda; ailenizden feragat edip, kendi cebinizden oluşturduğunuz desteklerle partimize destek verdiniz. Gece gündüz demeden çalışıp partinin bugünlere gelmesine büyük katkı sundunuz. Partinin bugünkü başarısında sizlerin hakkı ödenemez'' dedi.
 

“SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ''

Konuşmasının devamında Şengün, ''İzaydaş'ta görev yaptığımız süre içinde hiçbir kadın çalışanımızı ağır işlerde çalıştırmadık. Kadınlarımızın ev ve işyerindeki sorumluklarının ağırlığı nedeniyle kendilerini psiko-sosyal olarak tükenmiş hissettiklerine tanık oluyoruz. Bununla beraber kadınlarımız, kendilerine ve ailelerine yeri geldiğinde yetememe noktasına bile gelebiliyor. Ak Parti döneminde, yaşanan bu sorunların çözümü noktasında önemli adımlar atıldı. Kadınlar için bu konularda yasal düzenlemeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Sizler bizim baş tacımızsınız'' ifadelerine ye verdi.

 

“VAHŞETİN KAYNAĞI EĞİTİMSİZLİK”

Konuşmasının sonunda geçtiğimiz hafta Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan olayına değinen Recep Bilal Şengün, ''Özgecan kardeşimizi canice öldüren katilin profiline kısaca bir göz atın. Küçük yaşlarda anne ve babası ayrı olduğu için ahlak noktasında iyi bir eğitim alamamış. Yaşanmaması gereken bu vahşetin en büyük kaynağı eğitimsizliktir. Çocuklarımızı en küçük yaştan itibaren ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek biz anne ve babaların en büyük görevidir” sözlerini kaydetti.

#

23 Şub 2015 - 15:52 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.