Referanduma 17 gün kala Akar, anlatmaya devam ediyor

Önceki gün Dilovası İlçesin de bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yapılan değişiklikle milli iradenin de yok sayıld...

Önceki gün Dilovası İlçesin de bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yapılan değişiklikle milli iradenin de yok sayıldığını belirterek şunları söyledi. ‘ Meclisi oluşturan 550 milletvekili, milletin iradesiyle oraya seçilmiştir. Bir anlamda 80 milyonun temsilcisi TBMM'dir. Buraya vatandaşın gönderdiği 550 (değişiklikle 600’ çıkarılmak isteniyor) milletvekilini bir kişi kalkıp, 'Ben milletin iradesini tanımıyorum. Buyrun beyler yeniden seçime gidelim' deme hakkına sahip olamaz. Milletin seçip Ankara’ya gönderdiği Milletvekillerini yani millet iradesinin bir kişi tarafından yok sayılması kabul edilemez. dedi.’

                                      

2010 REFERANDUMU ACI BİR TECRÜBE

2010 yılında yapılan Referanduma dikkat çeken Akar, 2010 yılında evet oyu veren vatandaşların sandığa giderek 'Evet' dediğini ve O 'Evet'in Türkiye'ye bedelinin çok ağır olduğunun altını çizerek,   Maalesef bir darbe oldu. Yargı sistemi bir çetenin eline geçti. Yargı sistemi bir grubun, zümrenin, kişinin eline geçti mi o ülkeyi teslim alır. Şimdi AKP ne diyor,  kandırıldık, aldatıldık, devlet böyle yönetilmez Bu yüzden bir kez daha aldatılmalarına ve çocuklarımızın geleceğini karartmalarına hep birlikte izin vermeyeceğiz. dedi. Milletin bugüne kadar Cumhurbaşkanına istediği yetkilerini verdiğini söyleyen Akar, Sonuç olarak bu millet Tayyip Bey'e herşeyi verdi. Ama yetinmiyor. Dur durak bilmiyor. İçerde herkese efeleniyor. Dışarda herkesten dayak yiyor. İsrail'e güya one minute çekip bugün ezanı yasaklayan aynı İsrail’e sesi çıkmıyor. Suriye’de yine aynı hezeyan !!! Rusya ve ABD ‘nin izinden gidip bugün YPG terör örgütüne destek veren aynı ABD ve Rusya’ya gıkı çıkmıyor. Ancak milletimiz her şeyin farkında ve yapılmak isteneni de görüyor. O yüzden Millet iradesine sahip çıkarak 16 Nisan’da ülke için Hayırlısına karar verecektir. dedi.

#

30 Mar 2017 - 10:28 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.